Met Gala 2014 (Part 1)

3:36 PM

Kıyafet kodunu ve kimin ne giymesini istediğimi ele aldıktan sonra iş kimin ne giydiğini eleştirmeye geldi. Başlamadan önce istek listemde bir iki şanslı atış yaptığımı belirtmek isterim. 

Anna Wintour geceye onun için seçtiğim bir parça olmasa da Chanel giydi.
Kristen Stewart ise onun için tercih ettiğim 4. Chanel parçayı giyerek beni sevindirdi.
Emma Stone için seçtiğim Valentino elbise Kate Mara tarafından giyildi.
Emmy Rossum'a önerdiğim Oscar de la Renta ise Karlie Kloss tarafından seçildi.

Bunlar beni çok sevindiren ve diğer etkinlikler için de istek listeleri hazırlamaya teşvik eden küçük haberler. Şimdiyse gecenin asıl görünümlerine gelelim..


Karolina Kurkova benim için gecenin en şık ismi oldu. Kıyafet kodunu ve serginin ana konusunu kendi stiline muhteşem şekilde uyarlamış. Marchesa elbisesi içinde tek kelimeyle harika görünüyor.


Emmy Rossum ise bir diğer sevdiğim isim oldu. Özel dikim Carolina Herrera elbisesi harika duruyordu üstünde. Takıları, makyajı ve saçıyla da bu görünümünü başarıyla tamamlamış.


Rihanna'nın hayattaki amacının birbirinden muhteşem ve çarpıcı kıyafetlerle ağzımızı açık bırakmak olduğuna inanıyorum. Özel dikim Stella McCartney elbisesi içinde bu iki amacına da ulaşıyor.


Kristen Stewart ise onun için seçtiğim 4. parça olan Chanel'in bahar couture koleksiyonundan bir görünümle katıldı geceye. Tek kelimeyle harika olan bu görünümde bir kusur bulmak neredeyse imkansız. Onun en başından bir balo elbisesi giymeyeceğini bildiğimden bu görünümünü çok sevdim. Saçı ise elbiseyi söndürmek yerine daha da öne çıkarmış.



Lupita Nyong'o herkesin soluğunu tutarak beklediği tek isimdi gecede. Ve solukları kesmeyi başardı. Bunun iyi mi yoksa kötü mü olduğuna siz karar verin. Özel dikim Prada elbisesi içinde ne gecenin kıyafet temasına ne de kendi alışılmış muhteşem stiline uyum sağlıyordu. 
Ben yine de risk aldığı için bu görünümünü onaylıyorum. Risk almadan kolay ve sıkıcı bir şeydense çuval giymesini bile onaylarım.


Fifty Shades of Grey serisinde ana karakter Anastasia'yı canlandıran Dakota Johnson'ı bu tarz etkinliklerde görmeye alışsak iyi olur. Kendi adıma iyi bir başlangıç yaptığını düşünüyorum. İlk kez katıldığı Met Gala'da özel dikim Jason Wu elbisesiyle oldukça şıktı. Görünümünü bozan tek şey aşırıya kaçan eldivenleri ve fazla sade duran saçları.


Hanımlardan çok konuştuk, konuşmaya da devam edeceğiz ama önce kısa bir göz ziyafeti sunalım kendimize. Gecenin asıl odak noktası olan beylere geldi sıra.
Tom Ford bir erkekte aranan her özelliği bünyesinde toplamış. Kendi markasına ait olduğundan şüphe etmediğim kuyruklu smokin takımının içinde muhteşem görünüyordu.
Bradley Cooper'ın zevkine söz söylemem. Tom Ford seçerek doğru olanı yaptı. Ama keşke kendine biraz çeki düzen verseymiş.
Calvin Klein takımı içince Matt Bomer ise kalp durduracak derecede yakışıklı.
Bir İngiliz olarak beyaz papyonu ve kuyruklu ceketi bu kadar iyi taşımasına şaşırmamalı. Benedict Cumberbatch ise tercihini Ralph Lauren'dan yana kullanmış.

Part 2 ile devam edecek..

You Might Also Like

0 comments