2014 Palm Springs Film Festivali

10:10 PM

Dün akşam güzenlenen Uluslararası Palm Springs Film Festivali'nin açılış gününde kırmızı halı birbirinden güzel görünümlerle doluydu.


2013'ün öne çıkan ismi olarak seçtiğim Lupita Nyong'o 2014'ün ilk etkinliğinde beni hayal kırıklığına uğratmadı. Elie Saab Sonbahar 2012 Couture koleksiyonundan üstünde muhteşem duran bir parça seçmiş. Elbiseyle takım ceketi ve görünümünü tamamlayan ayakkabılarıyla tek kelimeyle şahane.


Geceye dantel detaylı Naeem Khan Bahar 2014 koleksiyonundan seçimiyle katılan Naomie Harris kırmızı halıdaki şık görünümlerine bir yenisini eklemiş. Elbisenin üzerinde duruşu, saçı, makyajı ve elbisesine  muhteşem şekilde yakışan takı seçimiyle kusursuz görünüyor.


Gravity'deki şahane performansıyla yılın kadını olan Sandra Bullock geceye Alex Perry resort 2014 koleksiyonundan kendisine çok yakışan turuncu/pembe elbisesiyle katılmayı seçmiş. Saçları her zamanki gibi olsa da görünümü çok hoşuma gitti.


Sanırım en iyisini en sona sakladım. Fazlasıyla inişli çıkışlı bir kırmızı halı serüveni olsa da Amy Adams'ın dün geceki görünümüne bayıldım! Bol puantiyeli Carlos Obando elbisesinin üzerinde duruşu mükemmel. Akıllıca bir seçimle saçını arkada sade bir topuzla toplayıp makyajını da minimum seviyede tutması çok iyi olmuş. Bu şekilde bütün işi elbisenin yapmasına izin vermiş.

Siz kırmızı halının bu birbirinden güzel görünümleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

You Might Also Like

2 comments

  1. Öncelikle eline sağlık emeğin için :) Beni pek mutlu etmedi bu kırmızı halı umarım altın küre ödüllerinde çok daha iyilerini görebiliriz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim, bence Altın Küre bu sene daha güzel olacak :)

      Delete