Scarlett Johansson'ın Venedik Stili

7:30 PM


En son filmi Under the Skin için 70. Venedik Film Festivali'ne katılan Scarlett Johansson bizlere birbirinden güzel iki görünüm birden sunuyor.

İlk olarak filmin basın tanıtımında giydiği yüksek belli Roland Mouret pantolon ve Sonia Rykiel üst ile karşımıza çıkıyor. Her zamanki tercihi elbiselerden çok farklı bir görünüm bu. Ama nedense sevemedim. Pantolon o muhteşem fiziğini fazlasıyla kapatıyor ve onu çok şekilsiz gösteriyor. Ama üstü ve doğal bir şekilde açık bıraktığı saçlarını çok sevdim.


Aynı günün akşamındaki galada ise tek kelimeyle muhteşem görünüyor.

Bulgari mücevherleriyle tamamladığı siyah Versace elbisesinin üzerindeki duruşuna aşık oldum. Basın toplantısında pantolon ile gizlediği bütün kıvrımları bu elbise ile ortaya çıkmış. Her ne kadar siyah elbisesinin altına giydiği ten rengi ayakkabıları onaylamasam da görünümü o kadar kusursuz ki onu bile göz ardı edebilirim.

Sabahki gibi sade bir makyajla galaya katılan Scarlett saçlarını bu sefer çok güzel bir topuzla arkada toplamış. Kendisi de en az parmağındaki nişan yüzüğü kadar göz kamaştırıyor.

You Might Also Like

1 comments

  1. Lovely in both outfits!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete