'Total Recall' Los Angeles Galası

10:03 PM

Sanırım 'The Dark Knight Rises' ın galaları için kötü derken bir kez daha düşünmeliymişim. Çünkü gerçekten kötünün de kötüsü olabiliyormuş her zaman. Ne diyelim Allah daha kötüsünü göstermesin.

Jessica Biel - Kate Beckinsale -  Sophia Bush
Herkes ayrı telde çalıp oynuyor resmen. Şimdi diyeceksiniz, illaki tüm oyuncular bir uyum içinde giyinmeli midir diye tabii ki hayır ama bu kadar da uyumsuz olmamalılar bence.
Galadan şık olduğunu düşündüğüm üç ismi yorumlamak istedim. Bunlar böyleyse, geri kalanını siz düşünün derim.

Jessica Biel, Raf Simons'un Dior için hazırladığı ilk koleksiyon olan Sonbahar 2012 Couture'dan bir parça giyen üçüncü kişi. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüsünde ise Jessica Biel'in üstüne konar işte. Elbiseyi onun üzerinde görmek herkes için büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu. Çünkü bu elbiseyi giymesi gerek kişi hakkında herkesin beklentileri Diane Kruger üzerineydi. Onun için mükemmel olacak bir elbise Jessica Biel'in üzerinde sadece sırıtmış. Üzgünüm ama bu kullanabileceğim en doğru ifade.
El çantası ve ayakkabıları ile güzel kombinlemeyi başarmış ama takılardan da şansı pek açık olamamış maalesef.

Kate Beckinsale ise gece için tercihini Armani Prive'den yana kullanmış. Yok denecek kadar hafif bir makyaj ve takısız görünümü ile abartıya kaçmayı seçen Jessica Biel'i sollamış. Elbise muhteşem duruyor üstünde vallahi.

Gecenin ikinci en iyisi diyebileceğim tek isim (ilki Kate Beckinsale) sadece Sophia Bush olabilir. IRO ceketi, deri pantolonu ve görünümüne yakıştırdığı deri siyah Louboutin ayakkabıları ile abartıya kaçmadan şık olmayı başaranlardan. Saçı, makyajı kısacası her şeyi ile 12'den vurmayı başarmış.

Jessica Biel kahrından ölsün diyeceğim, olmaz, Justin'e yazık olur. En azından utansın kendinden. Hiç bir film galasına Oscar kırmızı halısı gibiymişcesine katılınır mı? Ayıp ayıp. Bir sonraki sefere öğren de gel lütfen.

You Might Also Like

0 comments