2012 People's Choice Ödülleri Kırmızı Halı- Part 1

8:30 PM

Bu sene 38. düzenlenen ”People’s Choice Awards” adıyla bilinen yani ”Halkın Seçimi Ödülleri” internet kullanıcılarının oylarıyla belirlenerek sahiplerini buldu. Tabii ki benim ödüllerden çok ilgimi çeken başka bir şey var. O da doğal olarak kırmızı halı bölümü. Bir ödül töreninde en sevdiğim bölüm. 
Beni biraz hayal kırıklığına uğratan bir kırmızı halı olduğunu en başından belirteyim. Hayır şahane bir elbise seçerek muhteşem görünmek neden bu kadar zor anlamıyorum.


Gecenin kuşkusuz en mükemmel ismi Emma Stone'dur. Baştan ayağa Gucci içinde kusursuz görünüyor. Yeşil ceketi ile kızıl saçları ve yüzündeki çekici gülümsemesi ile tek kelimeyle muhteşem görünüyor.
Chloe Moretz ise Proenza Schouler elbisesi içinde çok çıtı pıtı duruyor bence. Tam yaşına ve geceye uygun bir elbise seçmiş, kendisini kutluyorum.
Pretty Little Liars'ın yıldızı Ashley Benson gecenin şık bulduğum birkaç isminden biri. Elbisesi Alice+Olivia.
Karnı burnunda Alyson Hanningan yine Alice + Olivia içinde şık ve sevimli olanlardan.
'Ateşler İçindeki Kız' Jennifer Lawrence çok sevdiğim kahverengi saçlarının rengine giden mavi bir Viktor&Rolf elbise giymiş. Ayakkabılar dışında çok güzel bir görünüm olduğunu söylemek gerek.
Yine bir Lea Michele ve Marchesa birlikteliği. İnsan 'Bu kız başka bir şey giymez mi?' diye düşünmeden edemiyor. Ama yakışmadığı da söylenemez. Çok muhteşem görünüyor.

You Might Also Like

0 comments